Monday, January 27, 2014

AJL 28 - Hafiz!!!

Salam...

Okeyy, quick apdet! ;p

Semalam (26.1.2014) tengok AJL 28 kat tiwi je..
Dan..memang bestt!!
Sebab ramalan menepati!
Saya suka Hafiz menang! *wink...wink...*
I lap u...hafiz... kuikuikui... tampo muka sendiri!
Sebab memang dah teka2 sendiri yang beliau akan menang lagu "Bahagiamu Deritaku" itu...
Suara beliau juga sangat mantappp!!! (takpe, even tak menang Vokal Terbaik pun!)

Kepada Hafiz (wpun kamu x baca blog I ni),
I ucapkan TAHNIAH!!!
Kamu memang ada potensi untuk terus maju di persada ini... (waaahh..mcm la ko pun retis gak!) ;p



saya menang!!!



terima kasih semua...



Hafiz...TAHNIAHHHHHH!!!

Sekian...apdet saya pada hari ni...

Yesss!
Berjaya hapdet!
Ekekekekekek...


>> bilakah nak apdet story trip ke sarawak ni...

No comments: