Monday, October 28, 2013

Try laa... Meatball yg sedap!

Haiii u ollsss...
Rajinnya I apdet! Huuu...

Saya selalu dengar orang cerita meatball IKEA sedap...sedap...lazat...
Owhh..benarkah? Ke itu hanya propa sahaja??

Bagi membuktikan kata2 mereka.. maka, saya pun teringin la nak cuba sambil mencari kesahihan gossip2 liar tersebut...
Okey, sebenarnya kisah ni memang dah lama pun, beberapa bulan yg lalu...sebelum puasa lagi...
Cuma, saya tiba2 nak post sebab tiba2 pulak terbayang2 meatball itu...
Ye laa..di samping sejak blog I ni dah berubah wajah kannn... so, buat masa ini serta setakat ini, I sangat la teruja untuk mengpost entry baru... hehehehe...
And saya pun dah lama rasanya tak review pasal food or any restaurants!

Okeyyy, back to the story...
Ye...memang benar... meatball itu sangat sedap!
Yang menyedapkannya sebenarnya adalah 'kuah' nya itu!
Sangat pekat and nyumm...nyumm... 
But, I really forgot the price!

So, people... try laaa!!!
Pasti tak mengecewakan anda!  (^_^)




the heavennn... meatball ikea!



meatball ikea... cheese cake... pudding... mushroom soup... OMG!



>> nak pegi ikea lagi laa...
 


Friday, October 25, 2013

FBI...

AsSalam semua..

Yeaaayyyyy!!! I've changed my blogskinnnnnn!!!
Back to basic je...senang...dan simple! (^_^)
Chantek kahhhh?? Huhuhu....

Lama jugak saya tak apdet blog!
Huuu... okeyy, I'm really2 a bz girl yaa! (ini benar!)
Semalam dengar radio hot.fm... FBI nak resign???
Owhhh...Ini memang gossip hangattttttt... bukan radio hangattttt je okeyyy!!!
Ingatkan itu hanya gurauan drpd FBI...or status hangit beliau je...tapi, hari ni dah disahihkan...
FBI benar2 letak jawatan as deejay hot.fm!!! OMG!!!

Saya adalah salah sorang peminat beliau... saya suka beliau sebab sangat sempoi!
Suara pun sedap kalau nyanyi! huhuhu...
Nampaknya beliau takde lagik la utk dicalonkan sbg  "Penyampai Radio Lelaki Paling Popular" lagi lepas ni...
Orang lain laa pulak... *sigh*

Sedih jugak masa tau FBI nak resigned!  =(
Tapi, takpe laa... beliau mesti ada perancangan hidup sendiri...
Apa2 pun... Abg Faizal... All the best!!!  =))



wif FBI once upon a time - masa beliau tak botak lagi...huhu...



>> rezeki ada di mana2... 


Tuesday, October 15, 2013

Selamat Hari Raya Aidil Adha 1434H...

As Salam...

Kepada semua umat Islam seluruh dunia,
Saya mengucapkan...

Selamat menyambut   Hari Raya Aidil Adha 1434H / 2013M...
Allahu Akbar... Allahu Akbar...

kad raya untuk semua


Semoga segala pengorbanan yang pernah dilakukan mendapat keberkatan & keredhaanNYA..
Insya Allah..
May ALLAH bless us always... Ameenn...