Thursday, April 18, 2013

Saya & kek!

Salam,

Alhamdulillah... syukur...
Masih diberi kesempatan olehNYA Yang Maha Esa untuk bernafas di muka bumi ini lagi...
Saya telah bertambah usia pada 12hb April yg lalu dengan harapan dan doa untuk diri sendiri...agar dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, dipermudahkan urusan, dikurniakan kesihatan yg baik, berbahagia selalu serta mendapat rahmat & perlindunganNYA sentiasa...
Ameennn...

Pada pagi 12hb & Jumaat yg hening itu, rakan2 sekerja telah membuat 'surprise'!!!
Waahhh..saya tak sangka dah besar2 pun dapat kek 'surprise' lagik! (^_^)
Thankssss guys! I'm really appreciate that!

Owhhh.. tahun ini saya dah 3 series kah?
Tapi, serius... saya memang tak-berapa-nak-suka dgn word "3 series" itu yg dah dilabel mcm kete BMW!
Bak kata my fren, si novelist, Shai dalam one of her blog's entry yang saya penah baca!
We are not as same as BMW's car yang ada series2 bagai tu...
But, I realized... now I turn on 30! That's the real fact!

Ehmm... but, I like this phrase very much!
"Age is just a number... A very revealing number, but still merely a number..."



Ini laa kek 'surprise' dari kwn2 opis! Owhh.. ada word 3 series itu! Huuu..
Thanks guys! Kek ini sangat sedap! Nyumm.. =)


"Happy birthday to me..."


My cake & lovely birthday card from them!
Thanksss again! =)


My kakak2 opis yang sporting & best!


These are all my kakak2 opis yg buat 'surprise' di hari besday saya!
Eventhough I turn on 30, but I still the YOUNGEST among them!!! Hehehe...

Apabila anda telah bertambah usia (semakin meningkat usia), semestinya anda dah takde rasa sangat teruja mcm zaman muda2 dulu nak celebrate2 besday bagai...nak hadiah2 bagai...
Apa yg anda harapkan adalah kehidupan, kesihatan yg baik dan segalanya yg baik2 sahaja buat anda... Itu sudah cukup...
Dan semestinya anda berdoa akan terus menjadi hambaNYA yang sentiasa syukur dan berusaha meningkatkan iman serta ketakwaan padaNYA...

Tapi, anda akan rasa bahagia dan gembira lagi terharu sekiranya ada insan2 yang mengingati anda dan mendoakan kesejahteraan anda...
Terima kasih pada yang mengingati...

Semoga kita semua akan mendapat rahmat & perlindungan dariNYA sentiasa...
Insya Allah... (^_^)