Tuesday, July 17, 2012

Owhh...bulan yg sibuk!

Salam,

Kesian kat kamu blogku...
Saya memang bz sgt2 bulan ini!
Rasa macam nak pitam je! Rasa macam nak gigit2 je pc kat opis nih!
Sebab... kalau pc ku rosak, takyah wat keje...hahaha..okeyyy, itu salah!
Sebab kalau pc saya rosak, makanya keje akan bertimbun2 sebab tertangguh2!
Hahhhhh...itu perlu sgt2 dielakkan supaya saya tak pengsan + pitam pulak kat opis kena buat keje banyak! Aduyaiiiii...

Boleh kah kalau takyah keje, tapi duit ko banyak dan masyukkk saje tetiap bulannnnn??? Okeyyy...takyah tetiap bulan..tetiap hari laaa... boleh kahh??
Seperti dedaunan gugur ke tanah??? Huuuuuhhhh...gilo!!!
Okeyyy...berhenti ko dari mengarut itu semua nyahhh oiii!!!

Saya bz di bulan ini, bulan yg umat Islam bakal menjalankan ibadah puasa...
Ye, kalau ikut kiraan..insya Allah hari Sabtu ini kita akan berpuasa...Insya Allah kalau dipanjangkan usia olehNYA...

Saya bz...jadik dealer kuih raya kawan saya...ini adalah tahun ke 3 saya jadik dealer beliau!
Memang best, sebab tak sangka saya ada 'aura' dlm marketing! Hahahaha...
Setiap tahun dpt lepas target! Huuu..ko ada? Jual kuih raya pun ada target tau!!! ;p
Makanya, saya sungguh bz...
Selain keje yg tak-mungkin-abis-siap di opis ini! Owhhhhh...letihhhhhhhh...
Saya perlukan rehaaaaaaaaattttttttt... =(






makan je laaa pc ko tu nyahhh...!!!



Saya juga sedehhh...
My best buddy, Aimi @ Adik akan meninggalkan negeri Selangor ini...
Huuuuu....Adik....jauhnya kamu!!! =(
Beliau akan berpindah ke Kedah!!!
Lepas ni laaaaagiiiii laa susah nak jumpa2 kamu!!!
Huuuuuuuuuuu... I'm gonna miss u dear!!!





saya dan Aimi... luv u babe!!!



Okeyyy, cukup saja apdet segera saya kali ini! Berjayaaa!!!
Saya bz nih...takde masa nak taip banyak2 nih! (lempang aje laju2..poyo plak rase!) hahahahaha...
Sekian...terima kasih dari saya yg bz-tahap-cipan-terkukus ini... (^_^)


** saya amat letih! ini serius!

No comments: