Tuesday, October 11, 2011

41 - Crazyyyy on...dotss..dotss..huhuhu..

Salam,

Huuu...lama sungguh saya tak hapdet!
Memang byk aje benda nak hapdet, tapi mmg laa saya sgt bz kann... (bz laa manjang kann..kannn..ngalahkan PM!!!) ;p

Sekarang saya ialah sangat gilakan si dots...dotss...
Hahhh...apakah itu???
Apam polka dots! Sangat chomelllll okeyyy!!! (^_^)
Chomell seperti ku...hahahaha.. (sila muntah!) ;p

Yeehuuuuu...telah berjaya buat! --> okey, harus diakui di sini, bukan saya buat sorang2 (hoho..org yg kenal saya mesti akan pelik+unbelievable kalau ckp saya yg buat ye, sbb saya mmg tak-berapa-nak-pandai-dan-tak-berapa-nak-suka in baking2 dan tak-berapa-nak-berseni ini!
Saya dan kawan saya yg menggugle2 resipi di tenet, dan cuba2, dan hasilnyaaaa....
Ye..sangat memuaskannn..serta sangattt besttt!!!

Memang kami buat bisnes kecil2 sbg hobi dan suka2 serta saje nak carik side income!
So, kepada sape2 yg rasa2 nak tempah utk kenduri ke, goody bag ke, besday bash ke, pot luck ke, or even saje2 utk minum2 ptg ke, kami sedia menerima tempahan! --> ye, saya sedang melakukan promosi di sini! =)

Harga? huhuhu..jangan risau laa...boleh dirunding! (lagi2 kalau tempah more than 100 pieces)
Apam polka dots ini sangat comel, bersaiz kecil (boleh buat saiz lain kalau ada permintaan), berwarna-warni (boleh request nak kaler ape) serta ada filing kat dlmnya (blueberry, strawberry or apa2 filing yg nak, atas permintaan, tp jgn mintak inti durian dah laa ek)






Ini masa belum dikukus...kalau tangan ketar2, takleh buat ok! ;p
Chomelll tak? Owhh..ada 2 ekor ladybird sesat kat situ!





Dah siap masak...
Colourful kann kami??
Sayangggnya saya nak masuk mulutttt!!! ;p






Jarak dekat... (abaikan gmbr yg blurr sket, guna hp cap ayam!)
Huhuhu...chomelllnya!!! serta enak sungguhhh!!!
"ala...jangan laa makan kami..kami kan chomell" - hahaha...gile ke hapa aku ni??





Packing ala2 goody bag...
3 ketul satu bekas ni...


Heee...so, kalau rasa nak tempah ke...boleh laa kontek saya ye!
Email je dulu pon ok, kalau nak tau details... (slamdunk_macho385@yahoo.com)
Sekian...promosi saya pd hari ini! (yess..berjaya hapdet!) hahahahaha...


** aku berbisnes? haaa...bisnes minded kah? ;p

2 comments:

I-k2 IsT said...

sdp ! :)

me a name i call myself said...

angah..promote la dlm fb..aku pun ada tag ko cheese cup dlm fb..ko suke mkn ciskek kan? sila terliur ok hehehe..RM15 for 20cheesecups! ada orange, original and oreo nyumm :p