Friday, July 29, 2011

32- TQ boss!!! huhuhu...

Okey...
Hari ini sangat best...sbb asik makan free saje kann...
Rezeki di hari Jumaat... (^_^)
Al maklum laa, next week dah nak posa...

Pagi ni, boss belanja breakfast...mcm biasa, beliau memang suka belanja kami makan makanan berkhasiat sahaja, Subway! Huuuu....takde mende lain..Subway..Subway..dan Subway..
Memang laa kenyang makan sandwich yg besar ini, tapi tetiba, waktu tengahari dah lapo balik! Hahhhh...hantu raya kot yg makan! Cehhhh...
Nape laa beliau tak belanja nasik lemak kah, roti canai + teh tarik kah...(hahaha...very the melayu i ni kann...!!!) ;p

Boss saya memang baik...(ini bukan bodekan, ini kenyataan)..Beliau suka belanja kami (anak2 buah di opis) ini makan...Katakan apa sahaja anda nak makan (kalau beliau tanya laa), pasti beliau turuti! Hehehe...very the nice and kind ok! =)

Dalam sebulan, mesti 2-3 kali beliau akan belanja makan anak2 buahnya yg sangat suka makan free ini! hehehehe...
Thank you boss!!! (^_^)

Tengahari waktu lunch pulak, gi pot luck kat department sebelah...Huuu..mcm2 ada...
Nasik beriyani ayam, kambing, daging...
Nasik berlauk ngn pelbagai lauk...tosai...chapatti...soto...bihun, mee goreng...
OMG!!! ni dah macam kenduri kawen pulak aku rasa!!!
Rezeki...sila jangan tolak ok! Dan rasa la seadanya...huhuhuhu...
Thanks pd department tersebut...! =)
Nanti dah masuk bulan Ramadhan...no more pot luck lagik laa! hehehe...






Subway...Subway... kenyang kah? hahahaha....



Anyway...Thanks pd insan2 yg memberi makan kepada insan lain sehingga kenyang...
Rezeki haruslah dikongsi bersama... Sedekah itu amalan mulia...


** boss will treat us iftar next week! hehhh.. PJ Hilton! yeahhhhh...!!!

No comments: