Friday, July 22, 2011

31- Dragon Ball yg diingati..

I miss Son Goku...huhuhu...
Tetiba je sangat teringat kat Goku! dan Gohan! hahhhh...
Nape ntah aku tetibe ingat citer jepun ni! huuu....perlu kahhh???

Lelaki berekor monyet yg chomel dan terel berlawan itu!
Serta si Bulma yg menjadi kawan beliau nak menjejaki "dragon ball" yg ada 7 biji itu...

This is my peberet anime series masa kecik2 dulu...
Saya sangat suka... (*_*)
Hohoho...nak tengok lagik!!! Nak tengokkkkkkkkk!!!
Nape dah tak tayang kat NTV 7 mcm Doraemon ngn Shin Chan tuuuuuuuu??? huuuu...

Masa saya kecik2 dulu, saya sgt suka tgk citer ini, mesti takkan miss...tak tau laa ape yg menyebabkan citer ni sgt best dan menjadi kegilaan saya...siap dulu2 tu, gi carik komik dia, baca (dah alih bahasa), pastu sorok kat rumah, celah2 baju, tak nak bagi adik saya nampak, sebab kalau dia nampak, dia bgtau mak saya yg saya beli komik tak berpaedah tu...huhu...
Lepas tu, sejak saya dok asrama, dah tak beli komik lagik...Balik rumah, tengok semua komik dah takde...ntah ke mana2 dah ghaib nya!! Cehhhh...
Tapi, saya tak tau laa budak2 zaman sekarang ni, yg dilahirkan pd zaman IT ni, pernah ke tak tgk Dragon Ball ni..ntah kenal ke ntah tidak si Goku ngn si Gohan ni...huuu...
Budak2 zaman sekarang...lebih suka ngn fesbuk...dah takde maknanya nak tgk tiwi tgk kartun ke...anime series ke ape...oho...zaman dah berubah...(apa aku mengkerepek kat sini ni kannn...) ;p





Hi...Saya laaa Goku!!!
Selamat berkenalan... =)





Saya la pahlawan yg handal...saya akan menjejaki dragon ball!!!





Ye...di manakah dragon ball itu???





Ini laa dia...dragon ball...
7 biji kesemuanya...



Hahhhh...tetibe je aku sgt rasa nak tgk ini anime series lagikkkkkkkk!!! Pihak tiwi, sila tayangkan semula atas request saya!!! (sapekah ko? anak sultan ke??) huhh...

"Sesungguhnya dragon ball itu ada 7 biji semuanya..." - quote yg sgt glemer! ;p


** dragon ball...dragon ball...huhuhu...gile ke hape aku ni??

1 comment:

arim said...

kat astro ceria ada tayang..