Saturday, May 22, 2010

22 - bosannya!

Huuuhh..

Keje di hari sabtu, mmg sgt laa bohsan!
Rasa mcm nak balik, sambung tido jer...
Orang lain punya laa best2 tido lagi, namun saya berada di opis utk bekerja? Apakah???
Huuaaaaaaaaaaaaaa......

Last wik kuar dan bergembira ngn my best buddy satu course mase blaja sejak dr diploma kat melaka sampai laa degree kat shah alam, Elie! Huh..lama sungguh tak jumpe dgn beliau, hampir 3 thn rasenya walaupun dia keje kat kl jer, tapi masa yg tak mengizinkan kami nak jumpa...
Last2, we managed to met up and hang out together ngn Lela skali... (*_*)

Memang sgt seronok bila dapat berjumpa dgn rakan yg dah lama kita tak jumpa...mcm2 cerita boleh dikongsi bersama...
Ye... kita kena hargai sebuah friendship atau persahabatan...
Jadilah seorang sahabat yg setia, jujur serta ikhlas dlm sesebuah persahabatan...
Jangan jadi kawan 'makan' kawan, ye kawan2... =)





Bersama Elie n Lela sebelum bertolak ke destinasi berjingga...huhu...





Singgah sebentar di rmh Sazlin (kwn sekelas mase blaja),
melawat beliau dan melihat foto2 pertunangan beliau...





Tunggu nak dapat lane... sgt ramai org di ujung minggu...
kena laa posing2 dulu... ;p





"Saya laa yg paling terel.." --> ujar Lela dgn poyonya!





Ok...sessi berkaraoke pulak...mmg suara boleh kalahkan Siti Nurhaliza ok! ;p





Elie pulak menunjukkan bakat terpendam! hahaha...





Ok...sebelum balik, mesti posing dulu...
habis dah sessi berjingga kita pd hari ini...



To Lela n Elie, THANKS guys!
We've got the sweeeeetttt moments together!!! ;p


** yes! akhirnya dpt gak main bowling lagik! lama dah x main!! anyone nak ajak aku?? hehe...

No comments: