Thursday, September 17, 2009

Buka Puasa - 2

Lagi kisah berbuka puasa beramai2..
Pada Jumaat yg lalu, saya dan rakan2 sekerja yg juga merangkap rakan2 bersukan bersama telah membooking buffet buka puasa di Big Plate Restaurant, Subang Permai. Makanan Western, pelbagai aneka jenis makanan ada dipersembahkan di sana.. Hanya RM30 shj per head dan bagi kami ia sangat berbaloi!
Sebab kalau bukan buffet Ramadhan, pasti anda tidak akan dapat pelbagai juadah Western dgn harga ini... (saya sedang mempromote kah???) ;p

" Big Plate " = Pinggan Besar
Kalau pinggan besar, kene letak makanan banyak laa eh?? huhuuhu...

Antara juadah pemanis mulut...kuih-muih...puding...bubur...buah2an... Makanan2 buffet Western, x dpt nak snap sbb malu plak org tengok...hehe...
Huuuu...memang rambang biji mata... penuh dengan warna-warni...
Sangat menarik...tapi, tak larat nak makan sbb byk sgt! =)

Antara makanan yg diambil... Sebelum dijamah...
Petua utk mkn buffet ialah... Jgn minum air byk2...
Jgn ambik nasik! Ambik lauk-pauk aje byk2 ok.. =)

Ini adalah muka orang yg sedang bosan sebab kelaparan...
"bile nak buka nih....."
Dr kiri : Seha & Kak Farah (dua2 single & available lagi)


Posing2 dulu laa sebelum meja penuh ok..
Dr kiri - Cik Riny, Saya, Kak Zai, Seha & Kak Farah...
"ok..jap lagik meja penuh! hehe..." - kata Seha



Memang best keluar dan berbuka puasa beramai2 bersama rakan2...
Ini juga rakan2 bersukan bersama...
Ok, pas raya ni, kita sambung balik bersukan!!! hehehe...


** esok last posa!!! adakah saya berjaya puasa penuh? huhuu... ;p

No comments: