Thursday, January 15, 2009

kala muda2..

Masa bukak2 folder dlm pc aku, tetiba tertengok gambar2 mase aku di kala muda2 dulu...(dah tua kah sekarang?? hehe..)
Pastu...teringat laa masa zaman dulu2 tu...Time tu digital camera tak glemer lagik, so semua gambar amek secara manual, pastu hantar filem dia kat kedai gambar, cuci...pastu baru scan dan save...hehe...
Tu yg gambar2 semua tak jelas sgt...dah lama gille tu... =)

Ni antara gambar2 masa aku masih belajar di UiTM Melaka dulu, masa dinner kolej dan dinner pra-grad...
Comel and sweet je gambar2 nih...
Check it out...!!! (^_^)






#1-Masa dinner Kolej Lenity kat MITC, Melaka. Dlm gmbr adalah ahli2 level aku, level 3



#2-Masa nak makan ni. Dr kiri; Lela, Aku, Kak Jaja & Ieja





#3-Posing kat depan MITC, Melaka sebelum berangkat pulang ke kolej





#4-Ni sessi nak tunjuk siapa punya baju paling cantek kot...hehe...


#5-Dinner pra-grad kat Renaissance Hotel, Melaka

Dari kiri; Aku, Ali & Zaza




#6-Dari kiri; Elie & Aku

(kwn susah senang sepanjang blajar kat UiTM..LOTs of THANKS Elie!!!)





#7-Iklan ubat gigi ke? Say Cheeseeee.... (^_^)

Dari kiri; Anor (my x-roomate in Part 1), Lela & Aku


Huhu...bila tengok gambar2 tu semua, rasa macam bestnya jadik student...
Lagi2 masa kat Melaka tu...
Hidup best je, lagi2 time dpt PTPTN tu...rasa mcm org paling kaya kat Malaysia! hehehe...
Semua nak beli...semua nak pegi... hahaha...
Alhamdulillah...semuanya dapat habis belajar dan konvo ngn bestnya!!!

# miss all my frens...

No comments: