Sunday, May 18, 2008

been tagged again!

Huuuu... i've been tagged again!
Kali nih aku kena tag ngn Puan Nadiah @ Nadd plak... (^_^)
Disebabkan aku mcm rajin2 sket, maka aku pon akan melaksanakan tag ini ye... ~


Ni dia pemende yg kene buat...huhuhu...

(a) 7 random facts about me
(b) 7 things that scares me
(c) 7 random music

(d) 7 things i say the most
(e) 7 'first time' things i ever did

(f) 7 ppl to do this

7 random facts about me :
- yang ni aku dah penah buat mase kat entry sebelum nih..
- siap ada 8 lagik ye...so, sila laa baca je kat previous entry.. ;p

7 things that scares me :
1. Rabbul 'Izzati... ALLAH SWT dan azabNya...
2. Hidup tanpa keluarga tersayang...aku tak dapat bayangkan...huuuu...
3. Semakin gemokz dan gemokz...aku nak kurus balik!!! :D
4. Penjenayah dan pembunuh!
5. Hilang sahabat handai...
6. Kena marah...mesti aku akan rasa cam sedih gille, pastu cam nak nangis.. =(
7. Darah...

7 random music :
Kalau muzik nih, aku layan je semua kecuali rock yang menjerit2 sampai sepatah haram pon aku tak paham pemende yg cuba diperjuangkan oleh penyanyi tersebut!

7 things i say the most :
1. Ya Allah... (jika impressed, terkejut..)
2. Bengong!
3. Yes, may I help u? (masa keje je..)
4. Weih...jom gi makan!
5. Bila nak kaya nih..? (cakap sorang2)
6. Macam s**t jer! (ketika bengang & sakit ati)
7. Beb, bila nak jadik alumni SnA Club ni?? (ketika miting SnAC) ;p

7 things i treasure most :
1. Keluarga terchenta..
2. My all everdearest frenz..
3. Old pc at home.. (nak komputer riba!)
4. Person who still remember me.. (especially those who invited me to their wedding!)
5. All photos mase zmn muda2 (waktu skolah, kurus2, gedikz2) heee.... ;p
6. Money! $$$
7. Teeth... (saya sayang gigi saya...)

7 'first time' things i ever did :
1. Dok asrama..
2. "Fly" masa dok asrama...
3. Berchenta masa pas SPM (huhu...gatalnya aku dulu2, tapi skrg tidak lagi ya~)
4. Ada email (masa form 3 dan active sampai skrg!)
5. Travel sorang2 naik ketapi, naik bas ekspress..
6. "Hati pecah" =(
7. Dapat gaji! (sronot dapat 1st gaji..)

7 ppl to do this :
Aku tak nak tag sape2 sebab aku malas nak carik orang utk di'tagging'kan..
Ngeh..ngeh.. cehh...anak sapa laa pemaleh nih! ;p

Sekian, terima kaseh...

** Harap2 pasni aku tak kene tag lagik! Maleh tahap cipan nak buat! huuu....
** Nad, aku dah wat nih..ada sebarang pertanyaan?? heee...

No comments: