Wednesday, April 2, 2008

i'm bz bee

Huh...
Lama sungguh x apdet blog nih!
Ini kerana aku sgt bz seperti bee...
Anda tahu ape itu 'bee'?
Ye....lebah.. nape aku kate bz spt lebah?
Kerana lebah sgt bz mencari makanan...utk idop!
Begitu laa aku jua...bz mencari pendapatan utk menampung kehidupan seharian...(wah...bunyik ayat mcm daif gille...!!! hahahaha...)

Tiada kesempatan utk girang gumbira mengapdet blog!
Bz ngn aktiviti keje2 seharian...sungguh banyak tandas2 yg perlu dicuci...
Begitu banyak sampah sarap yg perlu dibersihkan...disapu...dikumpul...dipacking...
Uhhh...begitu laa keje sebagai sorang cleaner yg bertauliah lagik berdedikasi! ;p

Ditambah lagik...yg sgt menyedihkan + menyakitkan hati...
Aku dah tak boleh bukak website blogger kat tmpt keje aku @ opis aku (cehh..jgn main2! cleaner pon ade opis ape! ngeh..ngeh..)
Telah diBLOCK!!! cehhh..bengong!!! *$%*&#%**&$#

Oleh itu, walaupon byk mende nak taip..nak citer...tapi, memandangkan dah xleh nak apdet slalu...terus aku dah xde idea nak merepek..nak menaip!
Banyak nak taip sebenarnya...tapi...huuu...
Adakah aku malas? atau tidak larat nak menaip? atau...ntah...same je kot... malas la tu eh...(bak kate kak GD! hehhe...)
So...memang aku takkan berjaye mengalahkan Poonz ngn Shai dlm aspek apdet mengapdet blog nih! ;p

Ok laa...pendekkan citer2 sepanjang minggu ini, tanpa mengepilkan skali bukti (gambo2) sbb tak ade kamera... =)

Kronologi minggu lalu...

** Siapkan report yg rase mcm nak muntah + pening2 kepala!
** Berada di PWTC selama 2 hari, cuci2 dan bersih2kan kwsn di sana bg menjayakan majlis konvokesyen MSU..
** Sibuk menguruskan pendaftaran students baru yg nak blaja cara2 mencuci dan membersih dgn baik! ;p

Haa...bz tak aku? Bz kan?
Sebenarnya ada lagik..tapi aku M A L A S nak taip!!!!!!!
Waaaaaaaaaa....nape aku malas nih!!!!!
Sekian, tima kaseh...
Akhirnya....aku berjaye juge apdet! hehehehe...

** Setiausaha SnA club, sile wat minit mesyuarat ye... (president yg jipang membagi arahan!)

No comments: