Thursday, April 17, 2008

apdate kah??

Sungguh bz... takde mase nak apdet..lama dah..
Sekarang aku cube utk menyibuk2kan diri ngn keje agar aku tidak teremosi serta teringat kisah2 lampau yg boleh menukarkan emosi2 aku... *sigh*
Tapi...aku mmg bz...aku suke... =)

Last wik, kalau ikut plan, aku & Poonz akan berjumpa ngn rakan2 lama (Wan Zokhri, Onique, Kenet, Qiena & Surey) di Sunway Pyramid sambil main2 boling + makan2 + lepak2 = habiskan duit & mase...
Tapi, at d end...terpakse cancel atas beberapa sebab tertentu..

(1) ktorg bangun lambat...sampai kene perli...

"Ingat hangpa posa hari nih...Dah kol 4 baru turun makan..." ---> ujar seseorang.

Hah...hambek ko! Sape suh bangkit sampai kol 2 lebeh...tdo ngalahkan hantu raye kekenyangan!
Kan dah kene! Hahaha...padan muke ktorg...

(2) last minute plak semua ade hal personal spt menghadiri kenduri kawen, gi pesta buku, demam, melawat adik dan sebagainya...

"Ngah, sorry aku tak dpt nak join korang sbb aku kene temankan adik aku gi book fairs kat pwtc..next time kite jumpe k..." ---> msg yg diterima di pagi hari dr seseorang.

"Beb, sorry tak dapat join..kene gi wedding member aku laa..next time laa ek..nnti roger jer kat mana n bile eh..." ---> msg yg diterima jua dr seseorang yg turut x dpt nak join..

At last, aku pon malas laa...tu yg sambung tdo lama2 tu..
Huu...best btol mase tu dpt qada' tdo aku yg dah lama aku x qada' lagik! hehehe...

Dis wiken aku mmg bz...
Aku akan 'away' mulai esok (jumaat) hingga ahad sebab kene gi kursus kat hotel saujana bg memperkasakan lagik skill dan teknik2 utk mencuci toilet & menyapu sampah dgn lebeh baik lagik...
Oleh itu, blog akan lebeh bersarang + bersawang lagik = bakal dikutuk2 oleh insan2 yg suke mengutuk2 ketidak apdetan blog org! ;p

Rasa2nya itu saje yg ingin aku cuba apdetkan...
Mari membz kan diri...
Nyah kau dari sini.........gedebushhh...... (adegan membuang + mencampak perasaan yg bodo itu jauh2 ke dlm sungai nil...nape aku pilih sg nil eh???)

** i wanna have a happy life...

No comments: