Saturday, March 22, 2008

saturday mOrning..

Hari ini ialah hari Sabtu...
Aku berada di opis... aku buat ape gi opis ye? Ya...aku buat bodo!!! huuuu...
Sangat laa tak best! Di kala org lain masih sronok2 berguling2 kat tilam...aku pulak pegi keje...
Huu.. bosan sungguh!!!
Al maklum laa... seorang cleaner yg bertauliah lg berwibawa seperti aku, bekerja tanpa mengira waktu demi kesejahteraan, kecantikan dan kebersihan kawasan yg telah ditentukan...!!!



Semalam lps keje, pegi ngeteh ngn rakan2 seantero sambil membincangkan topik2 biasa di Hakim...
Tapi, nampaknya ahli tetap Hakim tidak dpt menghadirkan diri atas sbb2 yg tak dpt dielakkan..iaitu Poonz dan Adik..
Yang available hadir adalah aku, Mass, Fiza dan Lina... makan kat situ mcm tak penah jumpe makanan semua org...bukan aku sorang je eh yg kuat makan.... ;p
Roti canai berkeping2... mee goreng... bihun goreng... huuuu... makan weih.. makan... =)



Disebabkan aku sampai opis sgt cepat pd pagi ini, maka aku pon mengambil kesempatan ini utk mengapdet blog bagi menghilangkan bosan yg melampau...
Aku pon ngn rajinnya, mengaplod gambo2 yg ntah bile2 punye ntah bg mewarna warni kan suasana entry aku ini... hehehehehe...
Setelah melihat gambar2 ini...baru aku sedar...
Aku memang 'sawan' bergambo!!!
Dah memang salah satu hobi aku... tangkap gambar!!!
Ngeh...ngeh...ngeh... :D






Aku & Minah mase hari raya kat rmh Fiza...





Aku, Qiena, Onique & Kenet...sweet memories...





Ni gambo gedik2 mase gi wedding Aqmar kat KISAS..
antara kami yg hadir.. (org yg tgkp gambo ni - Apek)






Ni mase zmn2 blajo dulu..Lela, Aku, Elie & Izz..

kat McD, Sek 3..






Gambo mase gi wedding Nadd kat Putrajaya..

tiada dlm gambo (Rayer & Wan Zokhri)

Hahaha... seronok btoll tangkap2 gambo... pastu tengok byk2 kali kalau boring2...leh sengih + senyum sorang2 mcm org gile... ;p

Bile laa nak beli digital camera nih...???

>> wireless dah dapat kembali!!! hahaha..bermaharajalela...!!! teeetttt...!

No comments: