Saturday, March 1, 2008

huhuhu..

Hari ini hari Sabtu...

Aku kene keje, walaupon hari Sabtu..Semua org sedang bergumbira berguling2an lagik di atas katil sambil berehat2 memejamkan mata lagik!
Tapi aku...?
Waaaaa....kene bangun pagi seperti biasa, bersiap2, dan berkejar2an nak dapatkan bas...(ye ke aku berkejar2an? takde laa sgt!) *sigh*

Hari ini hujan turun renyai2 saje..tapi, still boleh membasahkan org sekiranya berada lama tanpa berpayung..Tapi, aku mana ada payung..aku main redah je, belasah je laa!
Saya sampai opis sangat cepat ye rakan2...
Memandangkan hari Sabtu, jalan tak jem sangat pagi2 ni, maka..saya berjaya sampai di tmpt nak thumb print (ala2 punch card gitu) pada jam 7.58 pagi!
Waaaahh...tahun depan agaknya aku dpt laa 'best staff' award kot!
hahahaha... (gelak spt hantu jepun!)

Sampai je opis, takde org lagik..Aku terus membuka pc dan melihat rakan2 yg sdg online..
Aku menyapa Gyote (member satu level kat uitm melaka dulu) yg sekarang sdg wat master kat UK..Aku pon borak2 laa ngn dia, berkisaran life dia kat sana...dan stadi dia cane...
Pastu, sempat gak aku bagi tutorial kat dia cane nak create blogspot nih.. (wahh..cam laa terel beno!) ;p
Sempat gak mengechat ngan Poonz b4 beliau nak berjingga ramba bermain bowling serta menonton wayang bersama rakan2 keje beliau..
Poonz...sory aa..aku tak dapat nak join ko! Kene keje laa....haaaa...
Padan muka aku!!! Dulu mase dok menganggur, sampai nak muntah2 aku bosan tak tau nak wat apa...sekarang? hehehe... tapi pun, aku takde laa tak suka ngn keje aku ni...suka je..cuma, cam tak best sikit laa kena keje hari Sabtu! huuu...

Seperti biasa, aku menjenguk2 ke blog semua org yg ade dlm list aku..
Tengok Sis GD punye blog, waahh..skrg beliau dah agak rajin mengapdet setelah melihat kejayaan aku kot! hahahaha...Nak lawan laa tu...
Wahai Kak GD, aku bakal mengalahkan kamu dlm hal apdet megapdet blog ini! ngeh..ngeh..

Oho..beliau kate, aku tak mungkin dpt kalahkan Poon ngn Shai ye...Ehmm..itu sudah pasti kak..
Diorang tu kan ke pekerja2 yg suka mengular saje ketika bekerja...
Bukannya nak memberi konsentrasi pd kerjaya seperti saya ini..Hanya menggunakan internet utk hal personal di waktu2 tertentu saje...
Huu...mati aku kene pijak ngn budak 2 orang nih kalau dorang tau aku mengutuk mereka2 di sini!
hahahahahahaha...(gelak spt mak lampir)
Pedulik ape, kan?
Ni kan blog aku...(nada riyak + takabbur!)
Sukati laa aku nak citer apa...ye tak?

Huu...okies...
Cik Angah, sila sambung wat keje anda ye.. =)
Owh...lupe nak bgtau dgn belagaknya...
Nama aku di sini ialah Cik Zila...
hahahahahahaha... Aku pun geli geleman je bila dorang panggil nama tu...hanya nenek ngn atok sebelah mak aku aje yg memanggil aku sedemikian...
Yang lain semua panggil 'Angah'...

Aku? Angah?
Dipanggil Cik Zila?

Wahahahahaha...name development!!! ;p

** pasni sambung wat keje! chaiyo!!!

No comments: