Wednesday, February 27, 2008

Special THANKS!

This entry is dedicated to; Miss Anida..

She's my old primary schoolmate fren... (90-95)
Huu..kawan mase kecik2..tp skrg dah beso pon still kawan lagik! Hehehee...
Bezanya ngn aku ialah, dia dah bertunang, tapi aku belum lagik...
Dia sambung Master kat London, tapi aku tak sambung.. ;p
Nanti dia kawen dulu dr aku...time tu aku dtg bwk hadiah jer laa...huu... (ayat sedeh ke ape nih?)

Di sini aku ingin berterima kaseh kpd beliau krn telah membantu aku secara praktikal yg jelas berkenaan pertanyaan aku tntg YM Beta tu..
Ingatkah anda? Ada aku tuliskan di entry sebelum ini...
Memang ramai yg mengajar aku, tetapi secara theori..aku takleh nak imagine, sbb tak nampak bendenya..

But, thousands THANKS to her, Anida for explaning me on how to do wif it!
And thanks also for creating an entry in her blog, special and dedicated to me!!!
Thanks again babe... =)

Maka, dgn tunjuk ajar yg @ tutorial yg diberikan, aku telah berjaya berYM2 pd hari ini di opis..
Dan kesan yg amat baik sekali ialah, aku langsung TIDAK mengantuk walau sesaat pun!!!
Diulangi ye rakan2....TIDAK mengantuk!!!
Haaa..ini satu kejayaan yg sungguh membanggakan..

Angah?
Tak ngantuk?
Leh chatting?

Hahaha..pasni, takyah ade keje nak buat pon...aku tak kesah...
Aku lagik suka..hahahaha....
Aku tak bosan cam cipan terkukus lagik dah...
Aku takyah jalan2 tawaf satu opis lagik dah sbb nak ilangkan ngantuk!!!
Huuuu...huu...
Aku telah ade penawarnya!!!

Aku gumbira............
Hahahahahahaha.... (gelak cam hantu raya!!!)

Pasni, kalu aku dah takde keje nak buat, sehingga membosankan...aku akan sentiasa berYM!!!
ngeh..ngeh...
So, sape2 rasa nak chatting2 ngn aku..bleh laa add id aku... [ slamdunk_macho385 ]

Okiess...THANKS again to Nida...
May HE bless u alwitz there dear...
Take care... =)
*big hugs*


** pasni aku takkan tdo dpn bos lagik! huhu..

No comments: