Friday, November 2, 2007

terjumpa...

suatu mase dahulu, aku punye PC tlh dijangkiti sejenis virus ntah pemende ntah...
virus itu sgt berbahaya...sehingga menyebabkan aku terpakse membawanya utk di format semula....
disebabkan kelalaian aku, rupe2nya, aku menyimpan kesemua gmbr2 yg ade dlm C...
pastu, pakcik komputer tu, telah berkata kat aku yg kesemua files serte ape2 yg ade kat C, tidak dapat diformat semula!!!!
waarrgghhhh....
itu telah cukup mentensenkan idop aku!!!
sbb semua2 gmbr ade kat situ...
dlm mase beberapa minggu slps kejadian, aku berusaha mencarik2 semula gmbr2 yg ade di merata2 sumber...(cesss...mcm jejak kasih plak!)

kemudian, pd hari ini, aku pon bukak2 laa gmbr2 yg telah berjaya aku jejak semula....
pastu aku pon tgk2...carik2...
byk gak yg dah berjaya aku kumpul balik...
pastu, aku jumpe beberapa gmbr kanak2 ni...


kanak2 yg poyo...(4H) - Hanif, Harith, Hakim, Haziq

Haziq dan Harith di play ground, kelip2 kg kuantan...

Haziq bersama kucing kesayangannya (Nanok) yg aku nyampah!
tapi, aku masih lagik menjejak gmbr2 yg telah hilang...
oleh itu, kpd sesapa yg ade koleksi gmbr2 yg ade muka aku...
sile laa bg kat aku ye...email ke...burn ke...
aku nak!!!!!!!!!!!!
huuuu...............
** blog yg ditulis sblm pegi ke rmh aimi syazwani yg akan bertunang pd esok hari (3 nov)

No comments: