Friday, August 3, 2007

i'm fLyiNg wiThOut wings..

huhu...
ape ke merepek kerepek nya aku nih???

aku telah mendapat satu link blog someone nih drp someone gak...
cehh...nyampah plak aku bace ayat2 dia...
geli tekak aku...keji aku rase!!!
bukan aku nak ngutuk ke ape...tapi, atas dasar ke'menyampah'an serte ke'menjengkel'kan...
even bukan aku yg 'terkena'...namun, as a fren...aku turut merasakan kesedihan kawan aku tu..(i hope u're strong my dear fren...p***z --- nama terpakse dirahsiakan bg menjaga keamanan negara!)

ehhmmm....
aku akan 'flying without wings' for about 3 days nih...
dis saturday, aku bakal menduduki peperiksaan PTD di SMK Bdr Tun Razak...
aku rase, cam aku bakal tak lulus jer... :-(
org2 yg berpengalaman kate...xm tu memang susah gille tahap cipan terbakar lagik terkukus kat oven nih!!!
tapi, takpe...pantang mengalah sebelum mencube!!! (dgn penuh smgt wajanya!!!)

so...semoga aku dapat menjawab ngn tenangnya (even rase cam x reti jer..) serte dapat mengalirkan ayat2 yg menarik dlm esei2 nya nanti (sbb da lama x wat krgn!)

wahai sahabat handaiku...doakan ke'terel'an aku menjawab dgn jayanya!!!
daaaa ~ ~ ~

*** blog yg ditulis ngn penuh semangat membara nak jawab pekse!!! lama dah x jawab pekse beb!!! windusss tu... :-)

3 comments:

shai said...

kalau ko rase nak tekel soklan, ko try2 la jawab IQ test kat www.tickle.com tu. takde beza sangat. Pastu soklan math tu ko kire je mana yg sempat, selebihnye ko bantaila kalerkan mana2 yg ko rase cun.

Cik AnGaH said...

huu...
thanx shai...
aku dah pon ngn sgt x berapa jayanya menjawab soklan tersebut pd semalam hari!
hehehe...

che poonz said...

hehehe.. seb baik aku tak pegi.. malas nak paksa diri berfikir..
(ayat org yg takmo kemajuan..)