Friday, July 27, 2007

BuataN GoMBaK...

GOMBAK...

bile sebut jer nama tempat ni, aku teringat someone...
uhh...biar laaa...dah x ingat sangat pon!!! =)

aku dah pon post kan senarai ajk alumni yg tlh disuruh oleh tn pengerusi kat topic jap tadik..
setelah berkali2 aku mencubenya, sbb asik error2 jer...akhirnya aku sukses!!! heeee...

tadi aku tgk tiwi, pastu ade satu iklan petronas tu...aku mcm paham2 tapi mcm tak paham2 sgt pemendenya yg cube disampaikan...

antara dialog2 ahli2 pelakon iklan tersebut...Asyraf Sinclair ngn Vanida.. (yg aku ingat2 lupe laa...agak2nya kot!!!) heee....

" salah ke kasut buatan gombak? "

" tak salah...kasut buatan gombak pon bagus..."

hehee...btoll ke ntah dialog tu eh... ;p

persoalannye skrg...nape diorg pilih "GOMBAK" ?
nape tak pilih tempat lain spt KUALA SELANGOR ke...SHAH ALAM ke...ALOR GAJAH ke...
musykil aku...sampai la ni aku cube mencarik jawapannye...
huuhh..dah xde mende la tu aku nak pikir dah... ;p

3 comments:

isuzu_aizu said...

knp gombak ye?kenapa? mmg ade kilang kasut ke kat gombak?? bukan klang ade kilang kasut bata ke? ke dah tutup ek tu?? apekah..

Cik AnGaH said...

ye...
itulah dia..
nape eh??
musykil sampi skang nih..

poonz said...

saje nak nmpk 'keaslian' sempena ada org asli kat sana..

logik ke anggapan aku ni?